Kanalizācijas izbūve

kanalizācijas izbūve privātmajai

Kanalizāciju var izbūvēt vietās kur nav pieejamas pilsētas centrālās kanalizācijas sistēmas. Mūsdienās, ir iespējams praktiski viss, arī izbūvēt kanalizāciju vietās ,kur reāli tādas nemaz nav. Kanalizāciju sistēmu iekārtas un daļas tiek ražotas Latvijā un tām ir vairāku gadu garantija. Piedāvājam kvalitatīvus un izturīgus septiķus. Ražojam,kā arī piegādājam un veicam septiķu izbūves darbus. Kanalizāciju sistēmas paredzētas mazām dārza būdiņām, pirtīm, vasarnīcām, privātmājām un viesu namiem. Izmaksas ir atkarīgas no tā, cik liela kanalizācijas sistēma ir nepieciešama un to Jūms mēs pateiksim noskaidrojot, cik daudz Jūs pavadiet laiku konkrētajā vietā vai tā būtu vasarnīca vai privātmāja, kā arī cik cilvēki uzturās konkrētajā apbūves gabalā. Septiķi tiek ražoti no ļoti izturīga materiāla, kurus var iebūvēt smagā, mālainā gruntī un vietās kur ir augsti gruntsūdeņi. Tieši tādēļ šie ražotie elementi ir tik populāri un pieprasīti. Pēc pasūtījuma var uzražot septiķus, kurus varam izbūvēt zem braucamās daļas. Protams, ka septiķiem ir sertifikāts, kā arī garantija.

Kanalizāciju sistēmas ir pieejamas ar dažādiem tilpumiem kā, piemēram, ar tilpumu 1m3, kuri paredzēti pirtiņai vai dārza būdiņai. Septiķi ar tilpumu 2m3 paredzēti vasarnīcai vai neregulāri apdzīvotai ēkai. Septiķi ar tilpumu 3m3 paredzēti regulāri 5 cilvēku apdzīvotai ēkai. Septiķi ar tilpumu 5m3 paredzēti regulāri 7 cilvēku apdzīvotai ēkai. Septiķi ar tilpumu 6m3-9m3 paredzēti viesu mājām. Ir iespējams veikt kanalizācijas nosēdaku izbūvi no betona grodiem, kas vairāk piemēroti lauku viensētām. Septiķu iebūves izmaksas ir atkarīgas no vietas un apstākļiem kādos jāuzstāda septiķis. Kas īsti ir septiķis? Tā ir specializēta tilpne, kura sastāv vismaz no trīs kamerām.

Septiķī notiek šķidrumu attīrīšana un novadīšana talāk, kādā akā vai citā notekā. Ir dažāda veida sistēmas, gan dārkākas, gan lētākas, piemēram, veicot bioloģisko notekūdeņu attīrīšanu, procesa rezultātā, notekūdeņi tiek attīrīti līdz tādam līmenim, ka tālāk jau tiek novadīts dzidrs ūdens, kurš tiek novadīts tālāk un zeme to uzsūc. izmaksas šādām iekārtam nav ļoti augstas, viss atkarīgs no pašas iekārtas, taču kā piemēru var minēt vienu sistēmu, kurai izmaksas ir par elektrību aptuveni 3 Ls mēnesī un tā ar mašīnas palīdzību jāizsūknē reizi 3 gados, jo tajā uzkrājās ar laiku dūņas. Šāda veida sistēmas ļauj nodrošināt pilnvērtīgu dzīvošanu vietās, kur tas varbūt nebūtu iespējams.

kanalizācijas grodi

Kanalizācijas izbūves darbi:
kanalizācijas izbūve tīrīšana

kanalizācijas izbūves darbi