Ūdens ievilkšana lauku mājā

Nopērkot lauku māju, tajā ne vienmēr uzreiz ir pieejams ūdens. Lauku mājā pilsētas ūdens sistēmai ne vienmēr ir iespēja pieslēgties vai arī tas ir pārāk dārgi, ja pilsēta atrodas lielā attālumā no Jūsu lauku mājas. Taču ir nepieciešami risinājumi, lai lauku mājā būtu ūdens.

Ūdens ievilkšana lauku mājā izmantojot aku. Aka ir labs veids kā nodrošināt ūdens piegādi mājai, dārzam un citām sadzīves ēkām. Akā ir iespējams novietot ūdens sūkni, kurš palīdzēs nogādāt ūdeni uz nepieciešamo vietu. Ūdens plūsma notiks pa neliela izmēra gumijas trubām, kuras tiks pieslēgtas pie santehnikas mezgla. Ūdens mezglu var veidot caur boileri, lai būtu iespēja iegūt arī karsto ūdeni. Šis salīdzinoši ir vislabākais variants, kurš neprasīs lielus līdzekļus un izmaksas.

Ievelkot lauku mājā ūdeni, šis process ļauj realizēt tālākās darbības kā, piemēram, kanalizācijas izbūves darbus. Kanalizācijas ierīkošana var prasīt nedaudz vairāk līdzekļu kā ūdens ievilkšana mājā, ja uz vietas jau ir strādājoša aka.

ūdens ievilkšana lauku mājā


Priekš kanalizācijas izbūves ir nepieciešams izvēlēties tai atbilstošu vietu. Tālāk jau var uzsākt rakšanas darbus, un guldīt zemē grodus, kuros tiks novadīts kanalizācijas saturs. Jo lielāki grodi tiks izvēlēti, jo retāk būs jāveic kanalizācijas trīšanas darbi. Tīrīšanas darbi notiek tā, ka atbrauc firma, kura nodarbojās ar kanalizācijas satura savākšanu. Viņi šo saturu izsūknē no grodiem.

santehnikas pakalpojumi

ūdenssūknis